Thuis

Suzhou Sushen Furnace Industry Co., Ltd.

Hallo, Hefboom. Dank u zeer voor uw attente dienst. Uw oven heeft in zeer stabiele situatie gewerkt. Het is werkelijk groot.

—— Faheem A. Malik

Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Sushen Furnace Industry Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Suzhou Sushen Furnace Industry Co., Ltd. Suzhou Sushen Furnace Industry Co., Ltd. Suzhou Sushen Furnace Industry Co., Ltd. Suzhou Sushen Furnace Industry Co., Ltd. Suzhou Sushen Furnace Industry Co., Ltd.
Factory Overview

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : N / A
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 60% - 70%

De Ovensco. van Suzhousushen, Ltd in de Bouw B6, Nr 655, Jinfeng-Road, High-tech District, Suzhou-Stad, Jiangsu-Provincie, China wordt gevestigd dat. Met moderne bedrijven, heeft het bedrijf het R&D-Centrum, de Technische Afdeling, de Productieafdeling, de Kwaliteitscontroleafdeling, Verkoop die Afdeling, de Persoonlijke Afdeling, Naverkoopafdeling en de Financiële Afdeling op de markt brengen.

Met decennia van jaren overvloedige ervaringen en top-class technologieën, specialiseerden wij ons in het veroorzaken van allerlei laboratoriumovens en industriële ovens zoals

Onthardingsovens,

De Ovens van de autobodem,

Kloktype Ovens,

Kloktype Onthardingsovens,

Vacuüm Onthardingsovens,

Doostype Ovens,

De Ovens van de netwerkriem,

Verticale Typeovens,

Industriële Gasovens enz.

 

Wij hebben Merk twee, is het Merk „Susen“ meestal voor aangepaste grote industriële ovens; en het Merk „Facerom“ is meestal voor laboratoriumovens. Wij hebben een samenwerking op lange termijn met de universiteit van China van wetenschap en technologielaboratoria en de prima onderzoekinstituten in China gevestigd om een volledige waaier van thermische technologieoplossingen voor de meeste scherp-randonderzoeksbehoeften te verstrekken.

Wij zijn geëngageerd aan het industriële gebied van industriële uitbreiding, en vele micro-elektronica, chemische, magnetische materialen, nanomaterials, geavanceerde keramiek, de zonne van photovoltaic photovoltaic, materialen machtscel, de speciale ondernemingen van vezelmaterialen om een volledige reeks gevorderde van de ovenmateriaal en technologie diensten te verlenen.

 

Alle ovens zouden volgens de eis van klanten kunnen worden aangepast.

 

Wij benadrukten eerst in Klanten, de Kwaliteitsverbetering en de Ononderbroken Innovatie, heeft onze producten grote reputatie onder ons klantenhuis en in het buitenland gewonnen.

 

Contacteer ons vandaag om ons te laten uw behoeften dienen!

Contactgegevens
Suzhou Sushen Furnace Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jack Shi

Tel.: 86--15962151869

Fax: 86-512-67539216

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)